Exista o multime de cantece de dragoste, dupa cum bine stiti. Si cu toate astea prea putine sunt despre iubirea implinita! Iata insa ca exista si exceptii. “Mereu amandoi”,piesa lansata cu ocazia zilelor de Valentine’s Day si de Dragobete este una dintre ele. In cazul Taylor, prima de acest gen!

Tema principala muzicala, sau mai bine zis refrenul, mi-a venit in minte in timp ce ma aflam in studioul personal de inregistrari. Am inregistrat-o cat am putut de repede, cu “na na na”, ca sa nu imi pierd ideea. Ulterior am construit si restul piesei in jurul acestui refren. Despre mesajul cantecului nu imi era foarte clar despre ce va fi in acel moment, insa tot ce stiam era ca in niciun caz nu poate fi unul trist fiindca nu s-ar potrivi deloc. Au mai trecut cateva zile, poate saptamani, si la un moment dat l-am auzit pe un bun prieten, Alex Marin, mai mic cu vreo 10 ani decat mine, povestindu-mi cat de mult ii place de o anumita fata. Mi-a intrat pe o ureche, mi-a iesit pe alta. Au mai trecut cateva ore si tot despre asta imi vorbea si atunci, dintr-o data, l-am socat cu intrebarea : ” Auzi, tu ai incercat vreodata sa scrii versuri? “.  A zis ca nu dar ca i-ar placea sa incerce. Atat i-a trebuit! I-am trimis numaidecat demoul cu cantecul pe care il compusesem cu cateva zile in urma si i-am zis ca este un cantec optimist, al carui text vreau sa fie despre dragoste implinita, ca o scrisoare din partea unui indragostit catre persoana cu care traieste o frumoasa poveste de iubire. I-am mentionat si faptul ca trebuie sa respecte intocmai metrica melodiei vocii pe care a auzit-o in demoul ce il trimisesem si cam asta a fost. Dupa cateva zile, mi-a trimis o varianta de text, am mai modificat cateva chestiuni impreuna, si uite asa s-a nascut in cele din urma “Mereu amandoi”, un cantec despre care multi spun ca este extrem de catchy.

Pana sa fie bine primit de public, “Mereu amandoi” a fost iubit si de colegii din formatie. Unii chiar as zice ca s-au indragostit de cantecul asta. Spre exemplu, pana la ora scrierii acestui articol, colegul nostru, chitaristul Florin Laghia, sustine ca “Mereu amandoi” este pe locul 1 in preferintele sale, urmat indeaproape de “E furtuna intre noi”.

Despre preferintele fiecaruia dintre noi vom vorbi mai pe larg cu alta ocazie. Pana atunci, sa fiti iubiti si sa ascultati “Mereu amandoi”!

Codrut Croitoru, martie 2023