Salut, sunt Codruț Croitoru și îti spun bun venit pe siteul Taylor Official si totodată pe acest blog care reprezinta, începand de azi, locul nostru de întâlnire, locul unde te voi ține la curent cu toate noutățile, cu toate stările si trăirile mele si ale colegilor mei (Florin, Victor,Marius, Bianca si Alexia), dar mai ales cu povestile din trecut, prezent si viitor, povești pe care le scriem împreuna cu tine, drag prieten, fiindcă fără nicio urmă de îndoială, cel mai important component al formatiei noastre ești chiar tu, cel care citesti aceste rânduri,care ne asculti muzica, esti chiar tu cel ce cumperi albumele si biletele la concertele noastre, esti chiar tu, cel pentru care noi existăm!

Și acum, dacă tot ți-ai făcut timp să vii la întâlnirea noastră de pe blog, hai să îți mărturisesc ceva. Atunci când am luat ființă,la începutul anului 2020, nici prin gând nu ne trecea că lumea întreagă își va schimba ordinea și prioritățile în foarte scurt timp, având în vedere problemele care, din păcate, așa cum bine știi,aveau să afecteze întreaga planetă. Pandemia, misterul și tragediile din jurul ei, combinate cu efectele colaterale, cu înstrăinarea dintre oameni plus asaltul mediatic din care, oricât de calculat si echilibrat ai fi, îți este greu să mai discerni între news și fake news…toate acestea s-au revărsat si asupra noastră, nu-i așa?

Și uite cum am ajuns la…”Măști”, primul nostru single,lansat în urmă cu foarte putin timp, care sper din tot sufletul să îți placă.

În calitate de compozitor al cantecelor Taylor am simtit nevoia să compun în această directie, a exprimării acestor stări, gândindu-mă la nu numai la ceea ce simt eu sau colegii,ci mai ales la tine si la ceilalți prieteni ai noștri. Am avut toata sustinerea colegilor mei și nu m-am oprit doar la un singur cântec, acesta este doar începutul, “Măști” fiind doar primul extras pe single de pe un album întreg,un album extrem de curajos(o sa vezi!) ce urmeaza a fi lansat in acest an, un album care spune o poveste, o …o poveste pe care am conceput-o impreuna cu poetul Marius Ionescu, autor al multora dintre textele cantecelor Taylor, inclusiv al single-lului despre care vorbim aici, o poveste pe care insă o să ti-o dezvalui la următoarele noastre întâlniri.

Până atunci, înainte de a pleca, ia in dar acest cântec, fiindcă l-am compus și cântat pentru tine și pentru toti prietenii tăi pe care te rog să îi inviti să îl asculte, și mai ales să îl simtă, fiindcă muzica Taylor pentru asta este făcută, mai presus de orice, iar dacă le place, dă-le și lor adresa și spune-le că sunt bineveniți oricând în casa noastră, aici, pe strada www.taylorofficial.ro .