Salut! Cel de-al doilea single Taylor a fost lansat de curand pe platformele principale de socializare. In cazul in care n-ai aflat. Odata ce ai deschis usa lumii sonore in care te-am invitat la precedenta noastra intalnire, cu siguranta curiozitatea te va face sa vrei sa auzi in ce fel continuam povestea “mastilor”.

De data aceasta invitatia noastra este sa iti dai masca jos! Sa lasi deoparte fricile, temerile, sa lasi deoparte totul, sa fii tu insuti in aceasta lume in care toti incearca, la fiecare pas, sa te transforme dupa bunul lor plac, intr-o lume in care prefacatoria este incurajata si originalitatea este trasa in jos, intr-o lume a mastilor, si la propriu, si la figurat.

Sunt Codrut Croitoru si am compus acest cantec pe versurile semnate de buna mea prietena, Victoria Anda Cercel, un cantec-manifest, un cantec care insoteste povestea ADEVARULUI, personajul principal al primului nostru album, ce va aparea anul asta, o poveste pe care o poti descoperi pas cu pas, doar urmarindu-ne aici si pe spotify, itunes, facebook si youtube.